Campus d’estiu 2015

Resum Setmana 8
Finalitza la setmana 8 del campus TBC! Estem a mitjans d’agost i encara hi han més de 50 nens i nenes inscrits! Com ja és habitual han fet entrenaments bàsquet, competicions, platja i piscina. Aquesta setmana el triomf a la competició setmanal se l’ha emportat l’equip “Premah Vera”, pero l’equip “Unicornio rosa sensual” ha competit fins a l’últim día. Fins dilluns!

la foto 2 (3)    la foto 1 (2)

Resum Setmana 7
Finalitza la setmana 7 del campus d’estiu TBC! Aquesta setmana els nens i nenes del campus han pogut gaudir del bàsquet, la platja i la piscina. Aquesta setmana com a novetat a la platja, hem pogut fer equilibrismes al damunt d’un arnès. Pel que fa a la gimkana setmanal l’equip “Lori Flori” ha guanyat la competició contra els “Susho‘nrisa“. Ja esperem a tothom dilluns vinent!

Setmana 7_1Setmana 7_2

Resum Setmana 6
Ja ha finalitzat la setmana 6 del campus d’estiu TBC! Aquesta setmana hem fet entrenaments de bàsquet, hem anat a la platja, hem fet guerra d’aigua, hem anat a la piscina i sobretot hem gaudit jugant amb els nens i nenes del campus! També aquesta setmana han vingut a promocionar els Jocs Mediterranis de Tarragona 2017 amb gimkanes i diferents esports! Ens veiem dilluns!

Campus_TBC_025Campus_TBC_026

 Campus dia 24
Comença 6a setmana del campus d’estiu TBC! Avui els nens i nenes amb començat amb un entrenament de bàsquet han esmorzat i després han fet els equips per la competició setmanal. El dimecres farem una activitat relacionada amb els jocs mediterranis de Tarragona 2017, enrecordeu-vos d’emportar les autoritzacions!

Campus_TBC_024

 

Campus dia 23
Finalitza la cinquena setmana del campus d’estiu TBC. Aquest divendres la jornada va començat amb un entrenament i després d’esmorzar vam anar a la piscina. Per acabar el dia els equips van jugar partits i finalment va acabar guanyant la competició setmanal l’equip Globertorpes! Fins dilluns!

Campus_TBC_023

Campus dia 22
Aquest dijous els nens i nenes del campus TBC han anat a la platja. Després de fer jocs i donar-se un bany han tornat amb el trenet al pavelló per fer jocs de tir.

Campus_TBC_022

 

Campus dia 21
Avui la jornada de campus ha començat amb un entrenament de parades per llençar a cistella. Després d’esmorzar hem anat a fe la guerra d’aigua i aquesta vegada amb mànega inclosa! Al tornar al pavelló hem fet partits i de nou l’equip “Globertorpes” es posa al capdevant de la competició setmanal!

Campus_TBC_021

Campus dia 20
Avui hem anat a la platja i hem fet beisbol i un bany. Després d’esmorzar hem agafat el trenet per tornar al pavelló i fer un entrenament de tir i finalitzacions.

Campus_TBC_020

Campus dia 19

Comença la cinquena setmana del campus d’estiu TBC! Avui s’ha format un nou grup de tecnificació pels més grans. Després de l’esmorzar s’ha fet la ja tradicional guerra d’aigua i més tard s’han fet els equips per la competició setmanal. El dia ha acabat amb partits a tots els grups i per ara hi ha empat a 2 punts entre els “Barrapidinos” i els “Globertorpes“.

Campus_TBC_019

Campus dia 17 i 18

Dijous els participants del campus d’estiu van anar a la platja i després de jugar a beisbol i donar-se un bany vam tornar al pavelló amb el trenet per repartir les samarretes del campus. La jornada va acabar amb un entrenament de tir i finalitzacions.
El divendres van començar entrenant situacions de joc en 2×2 i 3×3. Després d’esmorzar cap a la piscina per acabar el dia amb partits per equips. Els guanyadors d’aquesta setmana són els “Haritz pàsala”. Fins a la setmana vinent!

Campus_TBC_017

 

Campus dia 16

Ahir els nens i nenes del campus d’estiu van anar a la platja on van poder fer un partit de beisbol que puntuà per la competició setmanal. Després de l’esmorzar vam agafar el trenet per tornar al pavelló per entrenar situacions de joc real en 1×1 i 2×2. Avui no hi ha hagut campus per festa major, fins demà!

Campus_TBC_016

Campus dia 15

Comença la quarta setmana de campus! Els equips d’aquesta setmana són els “me want banana” i els “Haritz pàsala“. De bon matí han entrenat el bot o també hi ha hagut temps per la ja tradicional guerra d’aigua.

Campus dia 14

Avui últim dia de la tercera setmana de campus! Al matí hem fet partits de Bàsquet que puntuen per la competició per equips. Després d’esmorzar hem anat a la piscina a fet un bany i més tard hem tornat al pavelló per acabar la jornada amb jocs de gimkana i un partit de bàsquet del grup dels grans. Al final l’equip guanyador d’aquesta setmana han sigut els “chunguitos kamikazes” i tothom ha pogut gaudir d’un pica pica i d’un pastís de llaminadures que ens ha portat la Marta i la Núria! Boníssim! Us hi esperem a tothom la setmana vinent!
 Campus_TBC_014

 

Campus dia 13

Avui els nens i nenes del campus d’estiu TBC han començat el dia a la platja on hem jugat a beisbol i ens hem banyat. Més tard després de l’esmorzar hem tornat al pavelló amb el trenet per repartir les samarretes del campus i fer alguns jocs de bàsquet. Demà últim dia de la setmana amb partit, piscina i gimkana final!
 Campus_TBC_013

Campus dia 12

Avui hem començat el dia amb un entrenament per millorar el joc de peus on els jugadors han treballat les parades, sortides i pivots… Després de l’esmorzar hem jugat a la ja tradicional guerra d’aigua. Per acabar el dia, s’han jugat diferents partits per equips que puntuen de cara a la competició setmanal.

Campus_TBC_012

Campus dia 11

Avui els nens i nenes del campus d’estiu han anat a la platja, on l’equip “Loquendeloquers” s’ha imposat a l’equip “Los vikingos chunguitos” en les competicions de platja. Després de l’esmorzar hem tornat amb el trenet i hem fet jocs de tir.

TERCERA SETMANA DE CAMPUS!

Campus dia 10

Comença la tercera setmana de campus amb 70 participants! Hem començat el dia amb entrenament de bàsquet i després d’esmorzar hem fet guerra d’aigua. Per acabar la jornada s’han fet els equips per la competició setmanal i hem jugat partits que puntuen!

Campus_TBC_10

Campus dia 09

Avui hem fet la cloenda de la segona setmana de campus! Al matí els nens i nenes han fet un partit que puntua per la competició setmanal. Després d’esmorzar hem anat a la piscina i en acabar la jornada hem fet la gimkana final on l’equip “banana-onion” ha guanyat la competició als “pollos sin cabeza“. Us hi esperem a tots la setmana vinent!

Campus_TBC_09

Campus dia 08

Avui hem anat a la platja de bon matí! Els nens i nenes del campus han jugat a la sorra a beisbol, frisby… Etc. A la tornada amb el trenet han entrenat les finalitzacions a cistella i per acabar s’han repartit les samarretes als campistes que ja porten dues setmanes.

Campus_TBC_08

Campus dia 07

Avui els participants del campus d’estiu TBC han entrenat fonaments tècnics del joc de peus (parades, sortides, pivots …) Després d’esmorzar han fet la ja coneguda guerra d’aigua. Per finalitzar la jornada han fet jocs de bàsquet i partits que puntuen per la gimkana setmanal.

Campus_TBC_007

Campus dia 06

Avui els nens i nenes del campus d’estiu TBC han anat a la platja de bon matí per gaudi d’activitats competitives que puntuen per la gimkana setmanal, com són el beisbol i el futbol platja. Després d’esmorzar han agafat el trenet per tornar al pavelló a fer jocs relacionats amb el bàsquet.

Campus_TBC_006

Campus dia 05

Comença una nova setmana de campus TBC! Avui els nens i nenes del campus d’estiu TBC han practicat fonaments tècnics de bot i de la passada. També hi ha hagut temps per remollar-nos una mica al camp d’atletisme en la guerra d’aigua!

Campus_TBC_005

Campus dia 04

Avui cloenda de la primera setmana de campus. Els campistes de bon matí han fet un entrenament de tecnificació del tir. Després d’esmorzar han anat a la piscina i per acabar han fet la gimkana final on l’equip “esternocleidomastorufis” ha guanyat el primer campionat setmanal. Us hi esperem a tots la setmana vinent!

Campus_TBC_04

Campus dia 03

Tercer dia de campus gaudint d’una estona d’esports de platja i a la tornada al pavelló amb el trenet hem fet entrenament de tecnificació del pase. Divendres farem cloenda de setmana amb piscina i gimkana final!

Campus_TBC_03

Campus dia 02

Avui els nens i nenes del campus TBC han gaudit d’un matí de platja on han jugat a voleibol, futbol, pichi… Després d’esmorzar han agafat el trenet turístic de tornada al pavelló per acabar el dia amb un entrenament de tecnificació del bot.

Campus_TBC_2015_02

Comença el campus d’estiu TBC!

El campus d’estiu comença i els participants han fet una primera toma de contacte amb la pista amb els entrenaments de tecnificació dels monitors. Després d’esmorzar hem fet una guerra d’aigua i altres jocs que puntuen per la gimkana setmanal. Per ara guanyen els “esternocleidomastorufis” als “number one”.

Campus_TBC_2015_002