SUSPENSIÓ ENTRENAMENTS CLUB

⚠ATENCIÓ⚠: per decret municipal queden anul·lats tots els entrenaments del club a partir d’avui 12 fins al 27 de març. Quan tinguem novetats sobre el tema us el comunicarem al més aviat possible. Salutacions.

D’acord amb la resolució del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya d’aquest 11 de març per la qual s’adopten mesures de prevenció i control de la infecció pel SARS-CoV-2 (coronavirus Covid-19), l’Ajuntament ha resolt el següent:
·        Tancament d’equipaments i suspensió de les activitats que s’hi realitzen :
     Llar Municipal de Jubilats
     Escola de Música
     Escola d’Adults
     Centre Capicua
     Biblioplatja
     Espai Jove
     Equipaments esportius
     Casal Municipal
     Espai Cultural Sala del Mar
     Cal Maiam
·        Suspensió dels actes amb més de 1.000 participants:
Jornada dels Ranxets (22 de març)
Mercadet dels dimarts
·        Suspensió de tots els actes previstos entre el 12 i el 27 de març.
·        Restricció d’activitats:
Biblioteca Municipal Mestra Maria Antònia: només s’ofereix servei de préstec i retorns. No es pot fer ús de les instal·lacions.
De moment, les llars d’infants municipals es mantenen obertes i se seguiran les mateixes decisions que prengui el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya sobre escoles i instituts.
Aquestes mesures s’adopten entre el 12 i el 27 de març, tenint en compte que s’adaptaran segons l’evolució de la pandèmia.
Es recomana a la població seguir els canals oficials d’informació i es recorda que molts tràmits amb l’Ajuntament es poden dur a terme a través de la seu electrònica. En cas de necessitat, per evitar desplaçaments, es valorarà la possibilitat de suspendre terminis administratius.
Posted in Comunicat a Jugadors/res i Socis, Destacats.