1a TROBADA MINI BÀSQUET D’ESCOLES DEL BAIX GAIÀ

El Bàsquet Baix Gaià, conjuntament amb el Consell Esportiu del Tarragonès, convoca dues Trobades de Mini Bàsquet adreçades a l’alumnat, des de P4 a 6è de Primària, de totes les escoles del Baix Gaià. Aquestes dues jornades lúdico-esportives es faran els diumenges 17 de març i 12 de maig, a les instal·lacions del Pavelló Municipal d’Altafulla i de l’Escola El Roquissar, per promoure la pràctica del bàsquet entre els més petits.
A la zona del Baix Gaià, que inclou 11 escoles, actualment només es practica bàsquet en 3 escoles; amb aquestes dues trobades es pretén apropar l’activitat a totes elles i fomentar la seva pràctica als propis centres, amb el suport, si s’escau de les escoles de bàsquet d’Altafulla i Torredembarra. I, en el cas que no es pogués muntar l’activitat per falta d’inscripcions al propis centres, s’ofereix la possibilitat també als infants que puguin estar interessat en apuntar-se a les escoles de bàsquet esmentades.
Per assistir a aquestes trobades no cal saber jugar a bàsquet; només tenir ganes d’aprendre’n, de fer amics i de voler passar-s’ho bé. És per aquest motiu, que us demanem que feu la màxima difusió possible al vostre municipi i entre tots els alumnes del vostre centre.
Us adjuntem el cartell de les jornades i el full d’inscripció per a la primera que cal fer-nos arribar omplert abans del dimecres 13 de març a les 14h.
Posted in Esdeveniments BBG.