BÀSQUET BAIX GAIÀ Temporada 2018/19 Inscripció, Reconeixements Mèdics i Pretemporada

Bona tarda,
Us enviem la informació (Horaris d’entrenaments i Quotes) del BÀSQUET BAIX GAIÀ  per a la Temporada 2018/19. En les categories que es preveu que hi hagi més d’un equip, els coordinadors (Carlos Molina i Sergio Lou) es posaran en contacte amb vosaltres per comunicar-vos quin us correspon.
Per poder complir amb els terminis d’inscripció d’equips a Federació, us demanem que ens retorneu, degudament completada i signada, abans del 31 de Juliol, la següent documentació:
  1. Full de sol·licitud de llicència federativa (No cal omplir l’apartat primer de dades del Club)
  2. Full d’inscripció al BÀSQUET BAIX GAIÀ
Per completar la inscripció també necessitarem que ens porteu el certificat mèdic de la FCBQ que us enviem adjunt.
Certificat Mèdic Esportiu (CME) Nascuts l’any 2002 i anteriors   
Certificat Mèdic Esportiu (CME) Nascuts l’any 2003 i posteriors
RECONEIXEMENTS MÈDICS
Dilluns, 3 de Setembre, a partir de les 17.30 hores, reconeixements mèdics al pavelló municipal. Els faran l’empresa Centre de Gestió Sanitari i Tècnic, SL. L’import serà de 17€. Si hi esteu interessats, només cal que ens ho comuniqueu al més aviat possible i ens digueu, si en teniu, la vostra preferència d’horari. El dia 3 haureu de portar el document ANAMNESI que us enviem adjunt emplenat i el certificat mèdic de Federació amb les vostres dades (de mare, pare o tutor i jugador/a).
Si voleu, podeu triar d’anar a fer-vos el reconeixement mèdic que organitza, com altres anys, el Torredembarra BC. La data, però, encara està pendent de concretar. Ja us avisarem.
PRETEMPORADA
Els entrenaments començaran el 20 d’agost amb entrenaments físics, a la platja o altres espais a l’aire lliure (tot i que no descartem algun entrenament també en pista coberta). Més endavant us informarem dels dies, lloc i hora d’inici. Pels qui no pugueu assistir-hi (perquè sou fora de vacances), us enviem un plànning de 5 sessions de treball individual de preparació física. Aquestes sessions s’han de fer en dies no consecutius, almenys amb un dia entremig per recuperar-vos bé de l’esforç. Si teniu dubtes o qualsevol altra consulta o no sabeu si ho esteu fent bé, podeu trucar el Lou (tel. 615 964 258).
STAGE DE PRETEMPORADA
Del 5 al 8 de Setembre, a la casa de colònies la Finca de Prades. Us enviem adjunta també tota la informació i el full d’autorització de sortida. Teniu de termini fins al 24 d’agost per fer la inscripció i el pagament (110€) a Artis Viatges, a Torredembarra.
INICI D’ENTRENAMENTS OFICIALS DE LA TEMPORADA
El 12 de Setembre de 2018
Salutacions,
Les Juntes i l’equip tècnic del Bàsquet Baix Gaià
Posted in Comunicat a Jugadors i Socis.