BÀSQUET BAIX GAIÀ – PROJECTE DE FUTUR

Bon dia,
Com ja us hem anat parlant aquest final de temporada, el Torredembarra BC i el CB Altafulla ens unim, sumen esforços, per fomentar -conjuntament- el bàsquet a la zona del Baix Gaià.
Els equips de Bàsquet Baix Gaià vestiran una equipació que és fruit de la fusió de les de Torredembarra i d’Altafulla; tindrà fons negre –el color dominant en ambdues entitats- i algun detall de color groc i verd.
A partir doncs de la temporada vinent, els equips federats, a partir de mini, podran estar formats per jugadores i jugadors de qualsevol dels dos Clubs i els entrenaments es repartiran entre les instal·lacions de les dues poblacions. D’aquesta manera, sota la denominació de BÀSQUET BAIX GAIÀ, podrem arribar a jugar prop de 200 esportistes.
Aquest és un projecte pensat per al present però, sobretot, és un projecte de futur. Per aquest motiu, a partir de la temporada vinent també s’engega la campanya a totes les Escoles del Baix Gaià per promoure el bàsquet entre els més petits i ampliar d’aquesta manera la base del projecte BÀSQUET BAIX GAIÀ.
Us enviem adjunta la presentació d’aquest nou projecte que tant ens engresca a tots dos Clubs i que esperem que us enganxi també a vosaltres!
Salutacions,
La Junta del Club Bàsquet Altafulla
Posted in Comunicat a Jugadors i Socis, Destacats.