SOPAR de NADAL 2017 – TORREDEMBARRA B.C. (Dissabte 16 de Desembre)

Com cada any volem celebrar el Sopar de Nadal amb tots, Jugadores, Jugadors, Entrenadors i Familiars.
El sopar se celebrarà al Pavelló ELS CAUS (C/ Edelweiss s/n) el dissabte 16 de Desembre a les 21.00 hores, continuant la cita amb entrega de guardons, jocs i activitats fins a les 00.30 de la matinada.
El menú constarà d’un entrant: PICA-PICA (PATATES DE BOSSA i OLIVES) un 1r a triar entre (AMANIDA DE PASTA o AMANIDA DE CRANC) i un 2n que consistirà en un assortiment de pizzes (MARGARIDA, PERNIL, VENECIANA, CALZONE, IDEAL, 4 FORMATGES, BARBACOA) elaborades per l’empresa local LA PIAZZETTA.
Tot això acompanyat de CERVESA (+ de 18), AIGUA, COCA-COLA, FANTA TARONJA o LLIMONA i NESTEA + POSTRES i pels pares assistents CAFÈS i LICORS. SI ALGÚ VOL SOPAR AMB VI O CAVA, O PRENDRE COMBINATS DESPRÉS DEL SOPAR, HO HAURÀ DE PORTAR DE CASA SEVA.
Els interessats en assistir al sopar, hauran d’omplir la reserva amb el nom de les persones que volen assistir i efectuar el pagament abans del dia 13 de Desembre. El pagament es realitzarà amb un sobre tancat, on figurarà el nom del jugador i la reserva complimentada i només es podrà entregar el sobre, al seu entrenador o algun membre de la junta.
AQUEST ANY, PREMIAREM ALS JUGADORS QUE HAN COMPLIMENTAT EL SEU CICLE DE 8 ANYS ININTERROMPUTS AL CLUB I TAMBÉ AQUELLES PERSONES QUE HAN COL·LABORAT DE MANERA DESINTERESSADA AMB EL CLUB.
Més informació a sortidestbc@gmail.com o trucant al 676 40 87 28 (Albert)

RESERVA SOPAR NADAL PREU PER PERSONA 10 EUROS

NOM I COGNOMS ……………………………………………………………………………………………..

NOM I COGNOMS ……………………………………………………………………………………………..

NOM I COGNOMS ……………………………………………………………………………………………..

Posted in Activitats TBC.