Partit Sènior A | 100 % NATURAL ELS MONJOS BC B vs TORREDEMBARRA B.C.

Resultat Sènior A | 100 % NATURAL ELS MONJOS BC B [73-62] TORREDEMBARRA B.C.   
Derrota del Sènior A Masculí en el seu desplaçament a Els Monjos. Partit molt igualat fins al tercer període. L’equip local va plantejar una defensa zonal que no vam saber superar. Últim període va faltar concentració i intensitat defensiva per a frenar al rival que va tancar el partit amb un parcial de 21-09.
Ànim Equip !!

Partit Sènior A – TORREDEMBARRA B.C. vs CBVALLS SALA RED STAR


Resultat Sènior A | TORREDEMBARRA B.C. 81 – 86 CBVALLS SALA RED STAR

Derrota del Sènior A Masculí contra rival directe en la classificació. Primer període on inicialment juguem bé, el visitant respon igualant el marcador 25-24. Segon període travat, ens penalitzen les faltes personals, canvia la dinàmica del partit. Perdem el parcial 15-23. Al descans 40-47. Tercer període lluitat, però el desavantatge de 6 punts de diferència contínua. Últim període, aconseguim igualar i avançar-nos en el marcador, però els tirs lliures fallats i renunciar a jugar les dues últimes possessions ens fa perdre el partit. Ànim Equip !!

Partit Sènior A – TORREDEMBARRA B.C. vs AD TORREFORTA B

Resultat Sènior A | TORREDEMBARRA B.C. 79 – 50 AD TORREFORTA B

Victoria del Sènior A Masculí. Primer període jugat amb ritme i encert ofensiu (28-10). Segon quart molt disputat, reacció de l’equip visitant amb un parcial de 18-19. Tercer quart, aturada defensiva i mínima anotació 14-15. Últim període, tornem i gestionem el nostre avantatge des de la defensa. Parcial 19-06. Enhorabona EQUIP !!

Partit Sènior A – SEGURINCAT VET. CB SALLE REUS vs TORREDEMBARRA B.C.

Resultat Sènior A | SEGURINCAT VET. CB SALLE REUS 75-76 TORREDEMBARRA B.C.

Important victòria a domicili del Sènior A Masculí. Primer període ben jugat per tots dos equips (21-21). Segon període encertats en el tir exterior i amb bones sensacions. Parcial 19-23. Al descans (40-44). Tercer període ens penalitzen les faltes personals des del minut 4 baixant el nivell defensiu. Parcial 24-11 (64-55). Últim període, per uns instants pesem que el treball anterior s’escapés, però aquesta vegada treballem contra corrent i aconseguim empatar a 74, mancant 1 minut inoblidable. Enhorabona EQUIP !!

Partit Sènior A – TORREDEMBARRA B.C. vs AE CLARET

Resultat Sènior A | TORREDEMBARRA B.C. 87 – 67 AE CLARET

Important victòria del Sènior A, que des del primer minut i fins a l’últim va treballar per a portar-se el partit.
Un primer període amb bones sensacions i encert ofensiu 29-15. Segon període amb bon ritme de joc, on el parcial s’iguala 22-19. Al descans 51-34. Tercer període on el visitant intenta reduir diferències i encaixem un parcial 13-18. Últim i definitiu període on el treball defensiu ens permet mantenir avantatges i tancar el partit.
Enhorabona Equip !!!