Resultat Sènior A | TORREDEMBARRA B.C. 86-74 SEGURINCAT VET. CB SALLE REUS

Resultat Sènior A – TORREDEMBARRA B.C. 86-74 SEGURINCAT VET. CB SALLE REU

Victòria del Sènior A Masculí contra un gran Equip.
Primer període, prenem la iniciativa en el marcador amb un 26-13. Segon període, l’equip visitant reacciona i ens retorna un parcial 12-26. Descans 38-39. Tercer període, sortim concentrats i amb ràpides transicions aconseguim controlar el partit. A més vam estar encertats en el tir lliure (66%) Parcial 24-15. Últim període, juguem amb cap i vam estar sempre per davant en el marcador, està vegada l’encert en el tir lliure baix (46%) però al final aconseguim el nostre objectiu. Parcial 24-20.
Enhorabona Equip !!

Resultat Sènior A | AE CLARET 67-74 TORREDEMBARRA B.C.

Resultat Sènior A | AE CLARET 67-74 TORREDEMBARRA B.C.

Victòria a domicili del Sènior A Masculí, en un partit complicat on vam mostrar un excel·lent joc en els dos primers períodes.
Primer període igualat es va jugar a bon ritme per tots dos equips (21-23). Segon període realitzem uns dels millors quarts de la temporada, guanyant sobretot rebots defensius i arribant amb encert. Parcial 11-23 (32-46). Tercer període la lluita s’iguala, però no deixem de creure i continuem sumant. Parcial 16-15 (48-61). Últim període, l’equip local pressiona per tota la pista i defensa en zona, amb tot i això aconseguim estar sempre per davant en tot el partit.
Enhorabona Equip !!

Resultat Sènior A | TORREDEMBARRA B.C. 70-64 CB MONTBLANC

Resultat Sènior A | TORREDEMBARRA B.C. 70-64 CB MONTBLANC

Important victòria del Sènior A Masculí, que aconsegueix la permanència en la categoria mancant tres jornades per a finalitzar la competició.

Bon inici de partit, primer període jugat amb bon ritme i encert per part de tots dos equips. (24-26) Segon període igualat, jugat amb transicions ràpides i major intensitat defensiva. Parcial 17-17 (41-43).

Tercer període emocionant, molt ben jugat, demostrant que som un equip, aconseguim remuntar gràcies a una bona defensa. Parcial 14-08 (55-51)

Últim període igualat, el partit continuava obert mancant 1′, però el nostre equip va mantenir la calma. Parcial 15-13 (70-64).

Agrair a tots els seguidors del Torredembarra BC el suport rebut setmana rere setmana i especialment en aquest important partit. Enhorabona Equip !!

Resultat Sènior A -TORREDEMBARRA B.C. 84-53 C.B. CALAFELL

Resultat Sènior A -TORREDEMBARRA B.C. 84-53 C.B. CALAFELL

Important victòria del Sènior A Masculí per a la seva classificació i permanència en la categoria. El primer període comencem jugant bé amb ritme i encert ofensiu. El segon i tercer període baixem la intensitat defensiva i els parcials es van igualar. Últim període molt més intens tant en defensa, com en atac, determinant per al resultat final.

Enhorabona Equip !!

Resultat Sènior A | HYUNDAI – CB CAMBRILS 60-55 TORREDEMBARRA B.C.

Resultat Sènior A | HYUNDAI – CB CAMBRILS 60-55 TORREDEMBARRA B.C.

Derrota del Sènior A Masculí en el seu desplaçament a Cambrils. Els dos primers períodes ha faltat intensitat defensiva i lluita pel rebot. Al descans 39-22.Tercer període, amb una bona defensa ens permet guanyar el parcial 5-16 (44-38). Últim període on vam tenir opcions, faltant un minut guanyàvem d’1 punt, però no vam estar encertats i el resultat final és de 60-55. Ànim Equip !!